Events

Scroll

Events

Tilbage til oversigt

Kickoff – Project Half Double (afholdt)

Så er det nu. Nu går vi i fællesskab i gang med at definere en fremtidig projektmetode, der kan lede og gennemføre projekter på den halve tid og med den dobbelte effekt. Deraf navnet Project Half Double.

- Download dagens præsentation og key takeaways til venstre på siden - 

Vores ambition er høj og nødvendig. Vi vil lykkes med at finde en projektmetode, der kan løfte projektparadigmet radikalt og effekten af projektindsatser i Danmark. Vi er overbevist om, at vi på den måde kan øge vores konkurrenceevne og bidrage med en vigtig brik i kampen om fremtidens arbejdspladser og velfærd. Det er i al ydmyghed den mission, vi har sat os for.

Vi har allerede haft to fantastiske workshops med de bedste projektledere og skarpeste tænkere i Danmark, og vi er alle blevet klogere på den DNA, der skal til for at lykkes som en dygtig projektleder.

Vi har i fællesskab formuleret 10 ledestjerner, der på hver sin måde vil skabe innovation og nytænkning og samlet vil rykke os nærmere vores ambitiøse mål.

For at vi kan nå det mål, er Industriens Fond gået ind i projektet, og sammen er det nu muligt at løfte projektet til nye højder. Vi er klar til at gå i gang, kickstarte vores pilotprojekter og prøve det af i virkeligheden.

Denne invitation inviterer til endnu en spændende dag med passionerede folk fra Project Half Double-netværket og Aarhus Universitets ”Innovationsnetværket for nye tilgange til ledelse af projekter”, hvor vi sammen vil:

 • Skabe en fælles forståelse og et fælles fundament for Project Half Double.
 • Fortsætte det tætte samarbejde i forbindelse med pilotprojekter og ledelseskoncept.
 • Igangsætte Project Half Double for alvor.

Vel mødt!

 • 17 jun.

  Kickoff – Project Half Double (afholdt)

  Hvorhenne

  Dansk Arkitektur Center Strandgade 27B 1401 København K

  Varighed

  Fra kl. 08:30 Til kl. 15:00
  Hent key takeaways
Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.