Events

Scroll

Events

Tilbage til oversigt

Sådan skalerer du Half Double

Få indblik i erfaringerne med at implementere Half Double for den samlede organisation. Det er gratis at deltage i konferencen.

Tilmelding sker gennem Implement Consulting Groups hjemmeside. Klik her, hvis du vil tilmelde dig konferencen. 

Vil du gerne være mere agil og effektiv i dit arbejde med projekter? Så deltag på vores konference, og få indblik i erfaringerne med at implementere den agile projekttilgang Half Double den 8. oktober, hvor vi også lancerer Implements nyeste survey om effektive projektorganisationer samt den danske udgave af bogen om Half Double.

Dette event er en gentagelse af vores event den fra den 8. oktober 2019, hvor vi oplevede en overvældende deltagelse. Vi har derfor valgt at gentage eventet.

Implement har udviklet Half Double i tæt samarbejde med forskningsverdenen og Industriens Fond. Det gjorde vi, fordi vi så, at kun en tredjedel af alle projekter er succesfulde – uanset om de er komplekse eller ej. Vi udviklede Half Double for at kunne være med til at løse denne udfordring.

Bliv udfordret på din egen projektpraksis

Hvis du er chef eller medarbejder med ansvar for projekter eller arbejder med at udvikle din virksomheds eller organisations evne til at gennemføre projekter succesfuldt, så er du målgruppen for vores konference. Her vil du kunne høre mere om de erfaringer, som en række private virksomheder og offentlige organisationer har gjort sig, når de har ønsket at tage Half Double fra de enkelte projekt ud og leve i den samlede organisation.  Altså hvordan du succesfuldt skalerer Half Double i din virksomhed eller organisation.

Under hele konferencen vil vi sørge for, at du sammen med andre deltagere fra både det private og det offentlige får plads og tid til inspiration, at dele oplevelser og erfaringer og ikke mindst blive udfordret på egen projektpraksis.

Resultater fra Implements survey of effektive projektorganisationer

Vi har i Implement netop gennemført en omfattende undersøgelse af danske organisationers og virksomheders udviklingsevne og performance inden for projekt- og porteføljestyring. Undersøgelsen giver et klart billede af, hvad der er vigtigt for at lykkes med projekter.

Den 8. januar kan du få de nyeste indsigter i, hvordan du skaber en effektiv projektorganisation, når vi deler resultaterne fra undersøgelsen.

Program

8:45 Morgenmad

9.15. Indflyvning og velkommen, ved Mikkel Lau

09.20 Keynote; Half Double-indflyvning, ved Michael Ehlers

09.40 Half Double-survey

10.00 Pause og netværk

10.15 Bazar med caférunder, dyk ned i temaer relateret til Half Double

11.00 Pause og netværk

11.30 Keynote: Half Double-skalering i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, ved Morten Salomonsen

11.55 Afrunding og tak for i dag

12.00-12.30 Frokost og netværk

Tilmelding sker gennem Implement Consulting Groups hjemmeside. Klik her, hvis du vil tilmelde dig konferencen


 • 08 jan.
  Konference

  Sådan skalerer du Half Double

  Få indblik i erfaringerne med at implementere Half Double for den samlede organisation. Det er gratis at deltage i konferencen.

  Hvorhenne

  Implement Consulting Group Strandvejen 56 2900 Hellerup Danmark

  Varighed

  Fra kl. 08:45 Til kl. 12:30
Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.