Metoden

Vores udfordring er hovedsageligt at konceptualisere en metodologi for projektledelse gennem forskning og indsamling af best-practice tilgange. En metodologi baseret på menneskelig adfærd, uforudsigelighed og kompleksitet snarere end antagelser om rationalitet og forudsigelighed.

Afspil film
Scroll

Metoden

The Half Double Methodology

1x 2x

Med introduktionen af Project Half Double afviser vi ikke det klassiske perspektiv på projektledelse, men bygger ovenpå og tilpasser, hvor behovet er størst for det enkelte projekt. Vi må erkende, at tiderne er skiftet, omverdenen bliver mere og mere turbulent, kravene til performance stiger, og der er et stigende behov for at omfavne kaos som en grundpræmis.

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

- Albert Einstein

Med Project Half Double metoden nedtoner vi leverancen som primært fokus og navigerer i stedet kraftigt på effektskabelsen igennem hele projektets levetid (Impact). Vi fremmer energi og transparens i projektets bevægelse (Flow) og nedbryder formalisme i projektets struktur ved at fremme ledelsen af mennesker til fordel for systemer (Leadership).

Visionen på Project Half Double

Kender du det?

Kender du følelsen af at bidrage til et projekt – dag efter dag – og alligevel have en oplevelse af, at det ikke rigtig fører til noget? Det er som om, det hele står stille. Alt drukner i møder, koordinering, rapportering og opgivende stemning. Et projekt, der går i tomgang og stille og roligt bliver formålsløst.

Der er behov for nytænkning og innovation, i forhold til den måde vi gennemfører og leder vores projekter på. Verden har brug for et paradigmeskifte – en ny og radikal projektledelsesmetode, som kan lede projekter til den dobbelte effekt på den halve tid.

Visionen for Project Half Double er lige præcis at konceptualisere og bevise denne nye og radikale metode for herefter at sprede den som ringe i vandet – fra person til person, fra projekt til projekt, fra organisation til organisation og til sidst til hele Danmark. Lykkes vi med dette, kan vi løfte effekten af hele Danmarks udviklingsindsats og vil på få år kunne se resultatet på bruttonationalproduktet!

Uden metoden kan vi ikke lykkes. Derfor lægger vi al vores intellekt og energi i at formulere, afprøve og konceptualisere en metode, der gør en forskel! En forskel for Danmark! 

Baggrunden for metoden: 10 ledestjerner

Fremtidens projekter må og skal være bygget på bærende værdier og konkrete erfaringer. Netop derfor har vi defineret 10 principper, ledestjerner, som kendetegner de bedste projekter, vi har oplevet. Projekter, som netop har formået at skabe succes i en kompleks og dynamisk virkelighed. De 10 ledestjerner har været udgangspunktet for den nye metode. Klik dig ind på hver af principperne nedenunder for et mere dybdegående indblik i hvad de hver især står for.

Vi arbejder stadig på metoden – og vi vil gerne have dit input

Project Half Double er stadig under udvikling. Vi arbejder for tiden på de første pilotprojekter, hvor vi afprøver metoderne. Vi bliver klogere hver dag, og metoden udvikler sig dag for dag. Hvis du har gode idéer eller indspark, hører vi gerne fra dig. Kontakt os HER.

Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.