Project Half Double

Vores rejse består overordnet i at konceptualisere en ny projektledelsesmetode gennem forskning og indsamling af best practice. Derudover at afprøve metoden på virkelige projekter, og samle læring herfra - og i processen engagere et toneangivende community omkring bevægelsen.

Afspil film
Scroll

Project Half Double

Om Project Half Double

Projektledelse har ikke været genstand for radikal udvikling eller gennemgribende optimering i 40 år, selvom det står klart, at potentialet er enormt, og det allerede er bevist, at der findes metoder, der kan halvere gennemløbstiden og øge værdiskabelsen af det enkelte projekt med 30% eller mere.

Formålet med Project Half Double er at øge dansk industris konkurrenceevne ved RADIKALT at øge træfsikkerhed, tempo og effekt af de udviklings- og innovationsaktiviteter, der foregår i projektform.

Få et indblik i, hvordan vi arbejder

Den 17. juni 2015 igangsatte vi for alvor Project Half Double.

Dagen bød på høj energi, masser af debat om metode og pilotprojekter samt en masse gode input til opstart af projektet på bedst mulig vis.

Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.