Research

Scroll

Research

Forskningssporet vil evaluere og dokumentere erfaringerne med Project Half Double

Aarhus Universitet (AU) og Danmarks Tekniske Universitet (DTU) arbejder i forskningssporet sammen om projektets akademiske hovedleverancer, der vil have stor betydning for Project Half Doubles berettigelse og videre udbredelse. Copenhagen Business School  (CBS) bidrager gennem CASPRO-netværket med review af konferenceartikler om Project Half Double inden udgivelse.

AU og DTU er udvalgt som primære partnere, da begge institutioner allerede spiller en markant rolle i projektledelsesfagets videre udvikling; AU med deres innovationsnetværk for gentænkning af projektledelsesfaget og DTU med deres stærke integration af projektledelsesfaget i uddannelsesudbud.
Forskningssporet bidrager med mange afgørende leverancer, heriblandt:

Addendum til fase 1-rapporten, januar 2017

Vi offentliggjorde rapporten "Foreløbige resultater for fase 1" i juni 2016 (Svejvig, Ehlers et al. 2016). Det er tid til at følge op på resultaterne fra fase 1 og til at dokumentere deres udvikling. Formålet med dette addendum er således at dokumentere udviklingen i pilotprojekterne fra juni 2016 til januar 2017 med særligt fokus på den værdi, projekterne har skabt. Dette addendum er et supplement og bør læses i sammenhæng med rapporten fra fase 1, som vil give læseren yderligere relevante oplysninger. Målgruppen for denne rapport er praktikere i Dansk Industri og samfundet generelt.

Hent rapporten: "Project Half Double – Current Results For Phase 1 and Phase 2, December 2017"

Hent rapporten: "Project Half Double – Addendum: Current results for phase 1, January 2017

Research-elementer

2016
 • 01 jul.
  Tidligere

  Rapport til Industriens Fond udarbejdet

 • 01 maj

  Dataindsamling for de første tre pilotvirksomheder forventes afsluttet

 • 01 sep.

  Dataindsamling igangsættes

 • 01 jun.

  Projektet sættes i gang

Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.