Community

Project Half Double er drevet af et netværk af engagerede projektfolk, der har en passion for projekter. Sammen har vi udviklet metoder, hvorpå man kan eksekvere projekter på den halve tid og med den dobbelte effekt.

Få et indblik i, hvordan vi arbejder
Scroll

Community

Hvem er vi?

Vi er i dag en stærk koalition bestående af Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for projekt- og porteføljeledelse, tre universiteter, seksten pilotprojektpartnere og næsten 2,000 engagerede projektledelsesentusiaster. Se herunder en oversigt over hvad der rører sig af events og nyheder – og tøv ikke med at tilmelde dig netværket nederst på siden. 

Bliv en del af netværket

Vi er et netværk af engagerede projektfolk, der har en passion for projekter. Sammen vil vi
udvikle metoder, der kan eksekvere projekter på den halve tid med den dobbelte effekt.

Brænder du også for projektledelse?

Vi vil gerne dele vores tanker med endnu flere dygtige mennesker. Som en del af Project Half Double netværket vil du modtage updates omkring projektet, relevante artikler - samt tips & tricks til hvorledes du selv kan blæse liv i den nye metode i egen organisation. Du bliver også inviteret til spændende arrangementer, hvor vi sammen arbejder mod visionen om at øge Danmarks konkurrenceevne ved at udvikle og implementer en ny og radikal projektmetode.

Tak for din tilmelding

Tak for at du vil bidrage til at øge Danmarks konkurrenceevne. Har du spørgsmål om netværket kan du kontakte os på: info@projecthalfdouble.dk

Denne mail er allerede tilmeldt netværket

Du er allerede tilmeldt netværket, tak for din interesse! Har du spørgsmål kan du skrive på: info@projecthalfdouble.dk

Tilmeld dig netværket her

Tilmelding til netværk
Vend mobil oprejst

Vend din telefon for den bedste oplevelse

Din browser version er forældet

Da du benytter en browser der ikke længere understøtter en optimal måde at vise hjemmesider på, anbefalder vi at du opgradere din browser til nyeste version. Du kan også benytte andre browsere som Firefox eller Chrome.